mandag 28. desember 2015

Gulstua har fått seg en makeover!Da vi overtok stugan vår i Sverige var spisestua veldig gul, derfor fikk den navnet "gulstua". Det er lite igjen av det gule, for nå har stua endelig fått seg en makeover. Vi visste ikke om vi ville ha spisestue da vi overtok fordi vi hadde et stort og romslig kjøkken. Vi var innom tanken på bibliotek, tv-stue, lekestue, men endte opp med en for oss veldig koselig spisestue. Møbler har kommet til underveis, både fra bruktmarkeder her i Sverige og på Finn.no og arv. Og ting og tang er brukt og nytt fra familien :)

FØR:


ETTER:
Tapeten heter "Chinese Rose Green" og jeg bestilte den på PIP Studio. Ble utrolig fornøyd med hvordan den tok seg ut i stua. Stua ble så godt som ferdig til jul og da måtte den julepyntes. Trodde kanskje det ville bli krasj med den sommerlige tapeten i møte med julens farger og pyntesaker, men bare elsker det og skulle ønske jula varte lengre ;)Gulv- og taklister mangler, men det kommer etterhvert :)


 En titt fra stua og inn i spisestua. To svært ulike stuer, men som likevel går godt 
sammen :) 

Stua ble innviet lillejulaften med julegrøt. Disse bildene er fra julaften, da var vi 11 til bords. God atmosfære, god mat og god stemning :) 

Ønsker dere alle ei fortsatt god jul!

7 kommentarer:

 1. Dette var utrolig fint! Spisestua er ikke til å kjenne igjen. Fra å til og med ha gule møbler (?) til fine kontraster i material. og fargevalg. Kjempejobb! Selv om tapetet er sommerlig, så der det ut til å harmonere veldig flott med jula med de fine fargene det har. Jeg skjønner godt at dere hadde en trivelig julaften her. (",)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det! :) Ja, møblene til de gamle eierne ser faktisk gul ut. Om de var det vet jeg ikke, for det var ingen møbler der på visning, bare de gule gardinene ;) Veldig hyggelig tilbakemelding!

   Slett
 2. Så lekkert det ble med den tapeten, virkelig et helt nytt rom! Jeg er veldig glad i pip- tapetene, har et liggende klar til et lite rom..... Det ser så koselig ut på torpet.
  Fortsatt fin romjul!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det. Ja, ble helt annerledes! PIP er så søte. Gleder meg til å se resultatet av din "pip-oppussing" :)

   Slett
 3. Dere har gjort valg som passer godt til huset og sammen. Har aldri tenkt på den tapeten som sommerlig, og den passet flott til det julerøde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for veldig hyggelig kommentar :)

   Slett
  2. Så utrolig fint. Dere har gjort en kjempejobb med stugan. Blir spennende å se hva dere får til i 2016. Godt nyt år!

   Slett